sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kiitoksia ja kumarruksia

Maija oli antanu mulle tunnustuksia. Kiitos kovasti ja kumarrus perään. Nää kai piti antaa viidelle blogille eteenpäin. Mä en lue niin montaa blogia, joten panostan määrän sijasta laatuun. 

Ensimmäinen menee Pellavasydämen Merville. http://pellavasydanjamervi.blogspot.fi/ Käyn aina silloin tällöin kurkkaamassa mitä kaupalle ja Merville kuuluu. En tiedä mikä tässä blogissa loppujen lopuksi niin kovasti viehättää. Ehkä se on se käsityöyrittäjän arjen kuvaus, itse käsityöt tai se, että periksi ei anneta, vaikka välillä on kipeä ja vaikea liikkua. Nostan hattua ja toivotan kirkasta tulevaisuutta.


Seuraava tunnustus menee uusimmalle tuttavuudelle, project mamalle http://www.projectmama.info/. Törmäsin tähän sivuun jokin aika sitten,  en edes muista millä hakusanalla. Jäin heti koukkuun. Kirjoittaja lienee viestinnän ammattilainen, joka kyllä näkyy blogissakin. Tekstit herättävät ajatuksia, ja usein nauran myös vedet silmissä niitä juttuja. Onneksi blogi on ollut olemassa jo jonkun aikaa, riittää vielä lukemista. Näin pitkäaikaistyöttömänä ja kotiäitinä olen alkanut kaivata entistä enemmän työyhteisöä ja sitä keskenäistä ajatusten heittoa ja asioiden pähkäilyä. Tämän blogin kanssa pääsen ehkä lähimmäs tuota tunnetta näin kotiäitimoodissa, vaikka en ollenkaan samalla alalla olekaan. Asioista ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta on hyvä, että aivosolu saa (tai joutuu) joskus ajatella asioille ja mielipiteilleen perusteluitakin. 

Kiitos taas virtuaalitodellisuus. Näiden avulla jaksaa eteenpäin ja saa välillä ne niin harvassa olevat naurut. Ja voi vitsit että ois joskus kiva päästä itsekin kirjoittamaan, että sai töitä! Joko omalta alalta tai sitten edes jonkun muun alalta.

Vitsikin piti kirjottaa. Ei tää ehkä oo niin kovin painokelponen, mutta ainakin ajankohtanen. Tarjoan herneet kaikille, jotka niitä nenäänsä haluaa.

Mitä saa lintuihin sekaantumisesta? Puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään... 

1 kommentti:

  1. Ainoo vitsi jonka mää muistan, on "Nyt tuli takkiin, sanoi itsensäpaljastaja.". Taitaa olla sammaa sarjaa ton sun vitsis kans. :-)

    Hiano muuten toi yläpostauksen sitteri.

    VastaaPoista