perjantai 10. toukokuuta 2013

Sinivalkoista räsymattoa

Tänään muistin ottaa kameran mukaan kangaspuuhommiin. Nyt on tulilla siis sinivalkoinen lainekuvioinen matto. Sopii taas tähän lätkähuumaan, jota moni muu tuntuu potevan. (Sivuhuomautuksena; koitan tässä samalla "katsoa" suomi-venäjä matsia, eikä siitä mitään tule ilman blogin kirjoitusta tai sukan neulomista... Ei vaan jaksa niin paljon kiinnostaa. Taustamölynä kyllä menee vallan mainiosti.) Kuteena mattoon päätyy taas  kaikenlaista kankaanjämää. Mm. lakanaa, pussilakanaa, verhoa, t-paitaa ja myös paria joskus muinoin ostettua trikookudetta, joita sattui vielä olemaan.

Pääasiassa matossa on erilaisia sinisen sävyjä ja valkoista. Pienenä mausteena aina välillä vihreää. Tätä on jo 1,5 m valmiina, kokonaispituus on varmaan jotain 2,5-3m. Katsotaan nyt kuinka pitkälle kudetta riittää. Tummimman sininen alkaa kyllä jo uhkaavasti huveta, voi olla, että Mr. solu menettää yhden tummansinisen t-paidan vielä. Sain kyllä taas lisääkin materiaalia, ehkä sielä oli jotain sinistä.Tänään aloin myös neuloa lahjaksi pitsisukkia. Lankana luonnonvalkoista Nallea. Tää kuva on ehkä kehnoin ikinä, mutta tähän hätään en saanut parempaa. Jää sitten vaikka jotain jännitettävää seuraavaan postaukseen, jos vaikka saisin paremman kuvan aikaiseksi... Mr. solu joskus arvosteli näitä mun cliff hangereitä ja salaisten projektien raportointia, mutta täytyyhän elämässä pientä jännitystä pitää yllä. Kuvio on taas kerran isän äidiltä opittu ja aivoista kaivettu. Nimestä ei ole mitään hajua, mutta pikkusen hienostelevaan suuntaan vivahtava pitsisukka tästä siis tulee.


4 kommenttia:

 1. Hitsi mut tulleeki nätti matto! Onks noi sukat lahja sille valkosen tykkääjälle? :-)

  VastaaPoista
 2. Joo, teen sukat vähän varmuuden vuoks, mutta kyllä ne varmaan sinne lähtee. En vaan viitti sit edellisenä iltana huhkia pitkin yötä jos joku päättääkin, että joo ois ne ollu kivat. Tehdään yhdessä myös se reseptikirja. Taidat kommenteista päätellen olla oikeasti ainoa oikea lukijani... Kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Sää tarviit markkinointia. Luulis nyt olevan muitaki joita nää jutut kiinnostaa. Ootko laittanu blogis Blogilistalle? Vaikka no en kyl tiiä onks mullekkaan siältä lukijoita tullu...

  VastaaPoista
 4. Markkinointi on aina ollu mun heikoin lenkki. Pitäs varmaan opetella.

  VastaaPoista