keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kortteja napeista taas

Tuli tilausta onnittelukortille, joten kaivoin taas nappipurkit esiin. Mun aivosolun biologinen kello käy kyllä jonkun ihan muun universumin aikaa, koska onnittelukortin lisäks tuli tarve tehdä joulukortti. Joskus piirtelen ideoita vihkoon muistiin, mutta joskus ne pitää toteuttaa ihan näkyväksi asti. Täslläsestä oli jo yks hahmotelma muistivihossa, mutta nyt se halus tulla ulos.

Tosta joulukortista tuli mun mielestä tosi hieno. Pääsin hyötykäyttään taas tota pitsiäkin, jonka revin jostain kuteeks menneestä systeemistä. Satuin myös keksiin, että joskus muinoin ostamassani lidlin lankarullalaatikossa oli hopeelankaa (myös kultaa, mutta en tarvinnu sitä just tähän). Se kävi vallan mainiosti noiden valkosten nappien kiinnitykseen. Ei menny hukkaan sekään ostos.


Tuo onnittelukortti taasen vaikuttaa hieman murheenkryyniltä. Se ei nyt ihan tyydytä meikäläistä. Siitä puuttuu jotain, mutta en oo vielä keksiny, että mitä. Periaatteessa tykkään yksinkertasesta enkä hirveesti sellasesta tårta på tårta meiningistä, mutta tämä nyt vähän huutaisi jotain lisää. Ehkä onnittelutekstiä tai jotain kulmakoristetta. Jätän hautumaan. Joudun ehkä tekeen uuden...

Kukkapeittoprojekti ei päättynyt hyvin. Isomummo ei enää näe virkata kunnolla :( Tosi harmi. Se kyllä pystyy periaatteessa virkkaan, mutta se ei huomaa jos mukaan tulee vaan osa langasta. Ei siis tulis siistiä. Pitää keksiä sille jotain muuta virkattavaa vaikka jostain narusta tai matonkuteesta. Koitan ite jossain vaiheessa tehdä niitä kukkasia ja laitan sit ohjetta tännekin. Maija sitä jo kommenteissa huutelikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti