maanantai 3. kesäkuuta 2013

Sinistä ja vaaleanpunaista

Tänään oli vihdoin aikaa tehdä sininen räsymatto valmiiksi. Täytyy silti pitää itseä ja muitakin vähän jännityksessä, että minkälainen siitä sit lopulta tulikaan. Jätin sen tukille, kun alotin perään heti toista mattoa. Siitä tuli noin 2,6 m pitkä, lopullinen mitta selviää sitten joskus. Siniset kuteet meni aika lailla kaikki. Verhoja, paitoja, lakanoita, trikookudetta jne. Joitakin sinisiä on vielä leikkaamatta, mutta niistä saa sit raitaa johonkin muuhun mattoon.


Tässä on sit suunnittelussa seuraavaa mattoa. Tarkotus on tehdä vaaleanpunaisen sävyistä mattoa kaikilla kukkakedon sävyillä raidoitettuna. Saa nähdä kuinka pitkälle vaaleenpunaset riittää (kaikkia värejä on siis vielä enemmän, kun mitä tässä kuvassa on mallina). Voi taas joutua soveltaan vauhdissa... niin kun aina. 


Kotona ois vielä aika paljon noita kuteita leikattavana... Kevätsiivous on todellakin jo kesäsiivous. Saa nähdä jatkuuko vielä syksylläkin. Oli erittäin miellyttävä olla kutomassa, koska kyseisessä tilassa on varmaan 18-20 C lämmintä. Mukavan viileää siis näillä keleillä. Meikäläinen ei hyttysten lisäksi oikein siedä kuumuutta. Kaiken lisäksi näyttää siltä, että meidän viilennys ilmalämpöpumppu on ottanut lopputilin. Minä toivon, että satais. Tosin ei ihan just nyt, koska oon taas koko illan pyörittäny pyykkikonetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti