keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kaappitehtaalla

Työläisen iltapuhde tuppaa olemaan kovin lyhyt. Hommat etenee hitaasti, mutta hitaasti. Tässä on nyt käyty hakemassa niitä kaappeja uutta kodin järjestystä varten. On ostettu oikeaa kaappia ja väärää kaappia ja käyty hakemassa lisää kaappia... Osa kaapeista on tilauksessa tulossa sitten joskus ja senkkiä en ole vielä löytänyt.

Tässä näkyy nyt tosi hyvin, että ollaan saatu äherrettyä kolme kaappia pystyyn. Yksi niistä on väärän kokoinen ja vielä on harkinnassa palautetaanko se vai onko sille käyttöä muualla. Vielä puuttuu sisukset ja ovet... Siihen menee ainakin pari iltaa. Viikonloppuna vähän reissaillaan, joten mennee ensi viikolle ennen kuin tämä projekti saadaan valmiiksi. Tai onhan tässä muutama ilta aikaa vielä pakertaa...


Eilen odotti kuistilla mukava yllätys. Mr. solun äiti maalasi vanhan keltaisen mäntyarkun valkoiseksi. Mä kun en viittiny nyt maalihöyryjä hengitellä. Tästä tuli tosi hieno. Sinne saan kaikki pikkusolun aarteet. Kuten sen saalin ja sitten joskus myös tuon kirjotun pöytäliinan (joka etenee aivan etanavauhtia). Tai voi olla, että nyt sinne menee vaan leluja. Mutta käyttöön joka tapauksessa, ja jopa semi-akuuttiin tarpeeseen.


Ja koska huushollin säilytystila kokonaisuutena vähenee, niin minä ostin lisää kangasta. Eikös olekin sopiva logiikka? Tästä tulee verhot. Piti tulla seuraavan palleron huoneeseen, mutta saattaakin mennä pikkusolulle ja sieltä eläinverhot seuraavalle. En halunnut mitään valkosta ja hempeetä vauvakamaa, vaan tummempaa ja isoja kuvia. Tässähän niitä oli. Nää on Ikeasta. Lyhensin niitä reippaasti ja nyt kangasta on vielä esim. koristetyynyihin tai ehkä saan jatkettua jotenkin näistä jopa pussilakanan ja tyynyliinan. Noi pikkupöllöt on niin veikeitä.


Postilaatikostakin putkahti kangasta. Tää oli nettitarjouksessa Linnel nettikaupassa. Ihan uus tuttavuus. Olisin tilannu muitakin kankaita, jos ois ollu söpöjä. Postikulut oli tässä kuussa max 4 e, joten piti sitä pakettia jollain täydentää. Ostin vaaleansinistä resoria. Ajattelin, että se käy tähän. Oisin laittanu ruskeeta, mutta kun menin sen omppuhaalarin yhteydessä vähän kämmimään niin siitä ei ole mihinkään. Ei sitä ehkä ois muutenkaan riittäny. Täytyy vielä käydä vetskaria metsästämässä. Jos ei saa sinistä niin tähän onneks käy valkonenkin. Tollasta omenan keltavihreetä ei taida löytyä resorina eikä vetskarina... Tästä tulee ainakin haalarit pikkukakkoselle, koosta ei ole vielä tietoa. Toivottavasti myös pikkusolulle riittää jotain kivaa, tää on niin tosi hienoa kangasta. Noi kilpparit ja pikkusarvikuonot on mun lempparit. Pitää viedä heti pesuun. Ja sitten menenkin taas ruuvailemaan... Ai niin, pitää vielä mainita, että bonusyllärinä Linnel paketissa oli sävy sävyyn nappeja. En tiedä tuleeko tähän kankaaseen, mutta napit on aina kivoja. Kiva tilaajaylläri. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kankasta ja noi pöllöverhot on tosi söpöt. Mulla on tunnustus sulle tuala blogisa. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta :) Kiva kun jaksat lukea ja kommentoida.

    VastaaPoista