maanantai 8. heinäkuuta 2013

Valmistelua

Huomenna se koittaa, hip hip hei. Pääsen töihin. Tänään oli taas yksi niistä aamuista, kun toivoin jo olevani töissä... Mr. solu on jälleen ollut viikonlopun reissussa ja sekös saa aivosolun kevyesti kireälle. Tulee kimpoiltua ihan tyhmistä asioista, mutta kun ei vaan jaksa viihdyttää, kuunnella vikinää, taistella ruokapöydässä, siivota kakkaa lattialta tai edes potasta jne...

Oon tänään vähän koittanu valmistella huomista. Tein illalla vielä itselleni eväät. Oikein salaattia ja kaikkee, välipalaa tietysti unohtamatta. En oo varmaan ikinä tehny tollasia eväitä. Kerta se on ensimmäinenkin, ja varmaan viimenen. Mutta aion todellakin nauttia eväistä, kun saan ne rauhassa syödä. Työkengätkin löysin, vaikka luulin niiden jo hukkuneen. Ne on kasassa teipillä, mutta en oo löytäny vieläkään parempia. Kai ne vielä yhden pätkän kestää.

Mummo on tulossa aamulla hoitaan pikkusolua. Tuumasi niin, että turha pistää sen rytmiä mullin mallin, kun Mr. solu jää 2 viikon päästä lomalle ja sit pikkusolu saa taas olla kotona. Mummo on siis lomalla nyt, siks se pääsee hoitaan. Mummon on kuitenkin helpompi olla kotonansa ja hoitaa pikkusolua sielä, kun ei tarvii olla vieraassa paikassa. Se asettaa vähän kuljetusteknisiä haasteita, koska meikäläinen tarvii autoa. 20 min työmatka on varmaan jotain 1,5 h julkisilla, joten valkkaan auton. En halunnu aina aamuisin ruveta repiin turvaistuinta autosta toiseen, varsinkin, kun hoitajakin vaihtuu joskus välillä mummiin. Kävin siis aamulla kylässä.

Kaverilta oli jääny turvaistuin niiden pesueelle pieneksi, joten ostin sen pois. Sen pitäs mennä pikkusolulle vielä hyvän aikaa. Se olikin melkonen viriteltävä autoon. Tulin siihen tulokseen, että asensin meidän oman istuimen mummon autoon (sen saa helposti siirrettyä pois tai toiseen autoon) ja köytin sen uuden-vanhan istuimen pysyväisistuimeks meidän autoon. Tadaa. Kaikki pääsee kulkeen millon haluaa ja minne haluaa. Samalla ostosreissulla tuli mukaan toinen pikkupeitto mummolan pinnasänkyä varten ja erinäinen kasa muutakin lapsitavaraa. Mä joskus sanoin, että en oikein osaa käydä kirppareilla, mutta onneks kama kiertää näin kavereiltakin.

Nyt pitää vielä hoitaa pikkusolun kamat järjestykseen huomiseks. Välipalan mä sille jo tein. Toiseks viiminen mustikkapussi meni nyt. Viimesellä pärjätään varmaan ens viikonloppuun. Sillon pitäs ehkä käydä jo mettässä vähän pyörähtään, jos vaikka niitä pieniä, pyöreitä, sinisiä tarttuis sieltä mukaan. Vaatteet ja vaipat pitää vielä kattoo, ruokaa ei kuulemma tarvinnu laittaa valmiiks. Vähän on haastavaa, kun kaikki pitäs olla vähän niinkun loogisesti käden ulottuvilla. Itte kun löytää vaipat kaapistakin... Pitäs varmaan ite sit käydä vielä suihkussakin. Tämä pellossa verkkarit päällä elely taitaa loppua nyt... Mutta ehkä ennen nukkumaanmenoa ehtii vielä pari kukkaneliötä virkata.

Edit: no prkl. Kirjoitin tämän illalla, mutta unohdin painaa julkaise-nappulaa... parempi myöhään kun ei sillonkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti