perjantai 19. heinäkuuta 2013

Palapeitto

Nyt tuli valmista. Onneks. Meinas jo mennä överiks toi virkkausprojekti. Eilen illalla väänsin vielä viimiset palat yhteen ja virkkasin pikkupeittoon reunat.

Tältä se nyt näyttää kasattuna. Ohjeessa oli, että neliöt pitäis ommella yhteen, mutta mä virkkasin. Oli jotenkin kätevämpää sillai. Vihreellä vedin vielä reunaan pari kerrosta kiinteitä silmukoita. Tää on vielä pehmentävää (toivottavasti) pesua vailla. Yllättävän painava tästä tuli, mutta toisaalta eipä toi käsiala ollu kaikista löysintä. Joku pikkuihminen pääsee sit joskus nukkuun kukkakedon alle... Ei tainnu tulla kahta samanlaista ruutua. Vähintään reunat on eri väriset. Vai löydättekö?


Tässä nyt on se mitä jäi jäljelle. Aika hyvin sain pikkukeriä pois. En tietty kaikkea, mutta vähän tilaa kuitenkin. Vihreä kerä oli ainoa, jonka ostin tätä tarkotusta varten. Se näyttää tässä tosi muhkulta, mutta kyllä siitäkin aika paljon sisältä kulu. Noista harmaasta ja luumunvärisestä saakin tehdä melkein seuraavat pikkukerät... Seuraavaksi taitaakin pukata huushollin järjestämisprojektia (eli räjäyttää taas pitää jotain, veikkaan, että useammassa paikassa). Pitäis saada yks huone tyhjäks. Ongelmana on se, että se on toiminut mun ompelu/käsityöhuoneena ja koko perheen vaatehuoneena. Kääk. Mihin sen kaiken tavaran tunkee...


1 kommentti:

  1. Onkos kenties perheenlisäystä tulossa? ...kun tyhjää huonetta tarvitaan ;)

    VastaaPoista