perjantai 20. syyskuuta 2013

Iltapala by Mr. solu

Mr. solu halusi vierailevaksi tähdeksi blogiin. Pitää kuulemma esitellä iltapala. Meillä kumpikaan ei tykkää kokkaamisesta, mutta 2 asiaa keittiöhommista olen saanut ulkoistettua Mr. solulle. Pihvin paiston ja kinuskikastikkeen teon. Ehkä siksi, että itse voin elää ilmankin, mutta Mr. solu ei... Iltapalaan kuului siis kinuskikastike ja vadelmat. Mr. solu pisti omaan seokseensa lisäksi jäätelöä, mun ei tehny sitä tällä kertaa mieli. Mä en tiedä tosta kinuskikastikkeen reseptistä muuta kun, että siinä on kermaa ja fariinisokeria ja sitä keitetään.

Sen.

Mun.

Nom nom nom. Hyvää oli.

Ai niin, pari asiaa on tässä pikku hiljaa edistynytkin. Pikkukakkosen huonetta oon saanu jokseenkin järjestykseen. Ompelukoneet on muutettu toiseen paikkaan ja huone on siivottu. Pinnasänkyäkin jo kasailin alulle. Toinen edistysaskel on se, että ostin antiikkikaapin. Se tulee lapista ensi viikon viikonloppuna. Saa nähdä onko sellainen kuin kuvissa... Saan ehkä vihdoinkin pöytäliinoilleni arvoisensa paikan. Ja lisää säilytystilaa.

2 kommenttia:

  1. Siis sun miäs on oikeen pyytäny että sää esittelet sen loihtimaa herkkua blogissas? Mää oon niin kade! Mun miäs ei halua kuullakkaan koko blogista. Ekan kerran sain sen nyt vilkasemaan mun blogia, näytin sille ne parin päivän takaset tonttukuvat. Se vaan hymähti ja siinä se. Missä on kannustava asenne vaimon harrastamiseen? :-D

    Nii juu ja näyttää hyvältä! Tarttiskohan kehittää jottain kinuskikastikejuttua ko huamenna tullee viaraita...

    VastaaPoista
  2. Joo, itte se halus että laitan kuvat blogiin. On se kyllä muutenkin tätä harrastusta tukenu. Mä kun en jaksa ihan kauheesti mistään atk jutuista innostua niin se yleensä hoitaa. Kyllä se kai kuulumiset säännöllisesti täältä lukeekin :)

    Toi kinuskikastike näyttää helpolta ja nopeelta jälkkäriltä/tarjottavalta. Se käy tosi hyvin just marjojen kanssa. Jäiset vadelmatkin sulaa kinuskin alla just sopivasti.

    VastaaPoista