tiistai 16. joulukuuta 2014

Elämäni eläimet

Vai eläimieni eläimet... Oli pakko ottaa kuvat tänään, kun pistin mukuloiden kuolakaverit "uimaan". Tai kuva on sen jälkeen...

Taisi elukoille tulla vähän paha olo uimahallissa. Tää näyttää ihan oksuriu'ulta. Hah!Kissakaveri oli piilossa eikä päässyt pyöritykseen mukaan. Ei sen kyllä välttämättä ois tarvinnukkaan, se kun kävi yksinään vähän aikaa sitten. Pistin sen kuitenkin tiukkaan kapaloon, ettei karkaa.


Tässä nyt vielä siitä joulupeitosta köynnöskuvio, joka jäi edelliseen postaukseen kuvaamatta.


Nyt kun se supertyöläs joulupeitto on pois koneesta niin pääsin taas näiden paitapeittojen kimppuun. Kolme odottaa tikkausta. Tässä niistä yksi (eli enää kaksi jäljellä, jee). Tähän tuli perus suikerokuviotikkaus. Tarkotus oli tehdä suoria tikkauksia, mutta takakangas oli niin lötköä, että se meni ihan ruttuun. Oli siis pakko vaihtaa vanutikkausjalka takasin koneeseen ja paahtaa tuhatta ja sataa ympäri peittoa. Näissä pienissä peitoissa on se hyvä puoli, että tikkausalue loppuu ennen kun ehtii kyllästyä. Tähän tikkaukseen meni noin tunti. Reunakanttikin oli valmiiksi tehtynä ja rullalla, joten tinttasin sen saman tien kiinni.


Taakse tuli nallekangasta. Leikkasin sen jo sopivan kokoseks, ja sitten huomasin, että keskellä on tahra. Ei muuta kun kangas halki ja valmiina lojunut jämäkaitale tahran kohdalle. Reunakaitaletta jäi yli juuri ja juuri liian vähän toiseen peittoon. Sitä pitänee jatkaa jotenkin niin ei tarvii tehdä kokonaan uutta. Toinen peitto on saman värinen kun tämä. Voi olla, että sekin saa nalleja taakseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti