maanantai 15. joulukuuta 2014

Mistä on joulupeitto tehty?

Pipareista


kukkasista; punaisista


ja valkoisista


kiemuroista


kaarroksista


pilvistä


pyörylöistä


ja reunan nauhakoristeesta.


Niistä on joulupeitto tehty.


Oppirahoja makseltiinkin tämän kanssa sitten ihan molemmin käsin. Mutta nyt se on valmis enkä enää siihen ompelumielessä koske.

Samoilla vauhdeilla kanttasin tämän pienen peiton. Perhosia ja kukkasia tikkasin pintaan jo jonkun aikaa sitten...Takana kukkaköynnöstä.


Jep jep. Kovat oli suunnitelmat kuvien suhteen, mutta märkä talvikeli sotki ne. Kuvat on nyt otettu sisällä ja kaikki valkoset näyttää keltasilta... Ehkä joskus saan vielä järjestettyä kunnon valokuvasessiot, mutta siihen asti ehkä näistä näkee mitä tein.

7 kommenttia:

 1. Tahtoo sulle tikkauskoulutukseen!

  VastaaPoista
 2. Heh, eiköhän sellastakin voi järjestää, jos on riittävästi kiinnostusta! Tuli muuten just mieleen, että köynnökset jäi joulupeitosta kuvaamatta... Höh, voi mämmikoura. Ehkä sitten vielä yksi postaus joulupeitosta tulossa...

  VastaaPoista
 3. Herranjestas kuinka kauniita tikkauksia! Millä koneella, langalla ja metodilla näin kauniita saa aikaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mulla on pfaffin ambition 1.0. Vähän kalliimpi peruskone. Toistaseks on ollut just passeli. Äidin kasaripfaffista otin vapaakirjontajalan. Uudempi ois vähän paremmin muotoiltu, mutta menee tälläkin ihan hyvin. Lankana on Royal kirjontalanka, uskoisin koostumuksen perusteella sen olevan rayonia, vaikka sitä ei selkeästi rullassa luekaan. Muuten sitten vaan vapaalla kädellä. Ainoastaan piparit ja valkoset joulutähdet piirsin haihtuvalla tussilla. En käytä hanskoja eikä mulla ole (ainakaan vielä) koneeseen sopivaa apupöytää. Molemmat saattais helpottaa hommia.

   Poista
 4. Näyttää ihan joulukortilta. Ihan älyttömän hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä voinkin sanoa, etten tän takia lähettäny kortteja... Kesti tää yks niin kauan tehdä :)

   Poista
 5. Hieno joulupeitto! Upeat ja runsaat on tikkaukset!

  VastaaPoista