maanantai 29. joulukuuta 2014

Kankaita!

Kävin tänään Farniassa. Sielä oli paljon kankaita. Netissä näkyy pakkakankaat, mutta sielä oli myös muutamia erilaisia valmiiks leikattuja paketteja. Ne oli sellasia kankaita mitä ei ollu ollenkaan pakalla. Fat quartereita ainakin näytti olevan ja olisko ollu dessert rolleja. Sellasia pieniä suikalerullia.

Tätä lähdin sieltä varsinaisesti hakemaan. Halusin peittoihini kivemmat nimilaput. Tästä niitä saa monta. Vähän on turhan paljon ruusuja jne, mutta ei voi mitään. On tuola pari ihan kohtalaisen yksinkertastakin välissä...


Hulpioreunassa oli hauska yksityiskohta.


Mukaan tarttu myös nämä fat quarter pinkat. VIHDOIN kunnon vihreää, turkoosia ja oranssia.


Toi pallokuosi on ehdoton lemppari. Siks ostin koko kasan.


Tässä oli hyvä turkoosi ja oranssi. Toi pikkukukallinen kangaskin alkaa näyttää koko ajan kivemmalta. Toi isokukallinen taas... kai siihenkin tottuu.


Kotona alko pitkästä aikaa kaduttaa, etten ostanu enempää. Sielä oli muutama muukin paketti, mitä hypläilin, mutta iski pihiys. Onneks tää paikka on lähellä ja pääsen vaikka huomenna jos vielä harmittaa... Täytyy jututtaa väkeä vielä, että kuinka usein tulee uusia kankaita. Toki näidenkin tuhoaminen vienee oman aikansa.

4 kommenttia:

 1. Kivat kankaat ja kiva, että löysit! Valmiit nimilaput on hyviä eikä oikeasti haittaa, vaikka niissä on hempeää kuviota. Teksti on tärkeämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja onneks noissa nimilapuissa oli muutama yksinkertanenkin. Vaihdan nimilapun pojan peittoonkin.

   Poista
 2. Hienoja ostoksia! Kävin tsekkaamassa tuon Farnian. Ymmärsinkö oikein, että on tukku, mutta sieltä voi myös yksityisasiakkaat tehdä ostoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tukku ja kai periaatteessa pitäis olla y-tunnus. Mulle ne kuitenkin myi ilman jostain syystä. Mulle myös myytiin pienempiä määriä kun mitä netin kautta voi ostaa. En tiiä oliko talkkari siinä myyntihommissa sillon. Ainakin se jolle soitin, että onko ketään paikalla oli juuri lähtenyt asioille... Ja saatto olla, että kassakaan ei ollut vielä avattu siltä päivältä.

   Sielä kyllä näytti olevan valmiiks leikattuja kangaspaloja, jotka oli jäänyt joulukuun alun myynnistä, jolloin yksityiset saa käydä ostamassa. Ehkä mä sain niitä sen takia. Sielä oli kyllä kaikkea hiplattavaa. Iso varasto. Ainoastaan rullavanua niillä ei ollu. Pitää varmaan ehdottaa jotain sopivaa puuvillavanua tms. kun sellasta ei saa mistään perus kangaskaupasta.

   Poista