perjantai 19. joulukuuta 2014

Paidoista peitoiksi

Sain vielä yhden pienen peiton tikattua ja kantattua eiliseen iltapäivään mennessä. Myös tähän peittoon tuli vain kiemuratikkaukset. Taustakangas on samaa kuin edellisessä peitossa, joten en edes yrittänyt mitään taiteellista suoraa tikkausmallia...


Tämä kangas on kyllä kivan näköistä. Vaikka vähän vankilakundilta tuo nalle näyttääkin...


Yhtä peittoa en ehtinyt tikkaamaan, joten nämä seitsemän lähtivät eilen lahojoituksena etsimään uutta kotia. Kirjoitin peittoihin valmistumispäivämäärän ja omat nimikirjaimeni. Rullasin peitot ja pistin nauhalla kiinni. Nauhassa lukee peiton koko, pesuohje ja "Lahjoitettu lämmittämään ainutlaatuista pientä ihmistä". Se viimeinen, viimeinen vielä tikkausta vailla oleva peitto pääsee sitten aloittamaan seuraavan kuorman.


Toivottavasti jouluvalmistelut etenevät kaikilla mallikkaasti. Meillä saatiin tänään siivottua noin puolet kämpästä. Pesuhuonekin kunnolla näin kerran vuodessa... En tänäkään vuonna laita itse ruokia (kiitos äiti <3), joten helpollahan tässä pääsee. Karjalanpiirakoita pitäis kyllä aatoksi leipoa, mutta saa nähdä saanko itsestäni irti. Muksut on sopivasti joulun kynnyksellä kipeenä...

4 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana, ihanan peittokuorman lahjoitit pienille uusille ihmisenaluille. Upeita noi tikkauksetkin edellisissä peitoissa, minulla vaan jumittaa niiden opettelu. Peittopintoja olis valmiina monta tikkauksia odottamassa. Uskaltaiskohan tehdä itselleen Uuden Vuoden lupauksen, opettelen tikkaamaan koneella v. 2015.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei se konetikkaus niin vaikeeta ole! Alotat tollasesta tosihelposta kiemurasta tai silmukoista ja siitä sit vaan kone punasena tikkaamaan!

   Poista
 2. Meneekö nuo peitot taysiin vai minne? Hianoo ko jaksat hyväntekeväisyyteenki tehrä! Mulla on sulle mun blogissani haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoin ensi ja turvakotiin tällä kertaa. Taysissä ei ollukaan tuttua kätilöä töissä. Huomasin haasteen, koitan ehtiä vastata jossain vaiheessa :)

   Poista