sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Immaterialisoituvia (joulu)lahjoja

Tässä pientä joululahjaraporttia. Mä oon toivonu jo useampana lahjontakertana immaterialisoituvia lahjoja. Ajattelin tässä jakaa muutaman vinkin, jos joku muukin haluaa sellasia antaa. Mun mielestä ne on ihan parhaita (ainakin aikuisille) kun ei jää mihinkään pyörimään ja on yleensä käyttötavaraa. Vähän pitää kyllä mielikuvitusta vaivata, mutta Mr. solun äiti oli ainakin keksiny tänä vuonna aika hyviä!

Luomukaurahiutaleita. Tekee hyvää kaikkien vatsoille. Meillä ainakin kaurahiutaleiden kulutus on aivan valtavaa, joten tämä paketti ei kauaa vanhene.


Tää oli ehkä paras. Jättipaketti p**kapaperia! Mahtavan näkönen paketoituna! Arvostan. Ens vuonna saattaa joku muukin saada tälläisen lahjan...


Sisko leipo saaristolaisleivän. Kuten huomaatte, sekään ei kauaa meillä vanhene. Ja vaikka vanhenis niin säilyy kyllä hyvin.


Kynttilöitä tuli paristakin paikkaa. Kuvaan pääsi lyhtykynttilät. Jälleen kerran bingo här! Yhdelle koristeellisemmalle pitäis vielä muistaa laittaa jäälyhty tulemaan, nyt kun vielä on pakkasta.


Vastaisuuden varalle: myös kaikenlaiset leivonnaiset on täysin hyväksyttäviä lahjoja. Sain kyllä synttärilahjaks suklaakakun (kermapurkin kera) viikkoa ennen joulua, joten en voi valittaa. Ja pitkästä aikaa tänä vuonna joku neulo MULLE villasukat. Niiden immaterialisointi saattaa kyllä kestää vähän pidempään kun yllä mainittujen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti