sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Raivohatut - jatko-osa

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoijille! Kyllä, huomasin, että tuulihattuja voi tehdä lusikoiden... Mutta pursottamalla ne olis vaan niin paljon kätevämpiä. En lannistunut, vaan kävin kaupassa ja koitin tehdä uudestaan.

Tadaa. Pelastus löytyi. Eikä ollu ees kovin kallis. Oiskohan hinta prismassa ollu jotain kolmen euron huitteilla. Käytin pusseja ilman tyllia ja homma toimi erittäin hyvin niin. Täytin tällä kertaa tuulihatut myös pursottamalla, ja voin kyllä suositella sitäkin. Valitettavasti itse tuotteista ei tullut kuvatodisteita... Kalatäytteen lisäksi tein tällä kertaa myös makeita versioita. Niihin tuli vanilijatuorejuustoa, mansikkasosetta ja vähän rahkaa. Itsenäisyyspäivä meni siis mässäillessä.

Tämä ei ole maksettu mainos. Kymmenellä pussilla pärjää aika pitkälle.


Kiitos myös nimiehdotuksesta peittoon. Koitin makustella montaa "Rakkautta vain" tyylistä ratkasua, mutta tällä hetkellä olen jumissa "Höyhenpuutarha" nimen kanssa. Kun siinä peitossa on kankaissa niin paljon kukkia ja sitten tikkaukset on kukkia ja höyheniä... Nimilappua en ole vielä ehtinyt tehdä, joten katsotaan tuleeko vielä parempaa mieleen.

Mulla on nyt vissiin joku sammakkovaihe menossa. Pikkukakkonen sai tälläsen synttärikortin ja mun mielestä tämä on vallan hurmaava. Lieneeköhän sammakot seuraava hittituote...


Oikein hyvää seuraavaa itsenäistä vuotta kaikille! (Ja toivottavasti sitä lunta tulis pian!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti