sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kiusaus

Ihanaa, maa on valkonen! Eilen oli äidin (melkein) vapaapäivä. Oltiin vieläpä Mr. solun kanssa kaksin matkassa. Harvinaista. Aamulla lähdettiin ja illalla muksujen nukkumaanmeno(aja)n jälkeen tultiin kotiin. Suuntana oli tällä kertaa hämeenlinna. Olin mukana vanhassa harrastuksessa, tällä kertaa tosin videokameran takana. Samalla pyörähdettiin uudessa kauppakeskuksessa ja muutenkin Hämeenlinnan keskustassa. Linja-autoasemalla oli ompelukonekauppa, jossa oli myös vähän tilkkutavaraa. Sielä oli mm. Aurifilin lankoja. Ei tosin valkosta, joten jäi ostamatta. Kankaita oli vähän. Jos tykkää kissa ja koirakankaista niin valikoima oli varmaan loistava. Otin pari pientä palaa kun en jotenkin viitsinyt lähteä ilmankaan. Lisäks otin pussin Hobbsin 80/20 vanua, kun sattu oleen siinä saatavilla. Edellinen pussi menikin jo lasten peittoihin. Eurokankaan palalaari ei yllättänyt. Lähdin tyhjin käsin. Oli ihan kiva vähän kysellä kuulumisia vanhoilta kamuilta. Varsinkin, kun joka ajatusta ei keskeyttänyt joku pieni ihminen. Useemmin pitäs lähteä...

Tänään sain taas vähän ommeltua. On toi joulupeittoprojekti ollu vähän heikoissa kantimissa. On iskenyt uskon puutetta ja kyllästymistä jne. Nyt se nököttää tossa sohvalla pesua vaille valmiina! Kuvaan sen kuitenkin ehkä huomenna paremmin, jos vaikka sattuis vähän päivänvaloa näille kulmille. Tässä nyt vähän kiusausta tulevasta.Taustakangas vähän vilisee silmissä.


Jätän teidät jännittämään.

1 kommentti:

  1. Hienoja tikkauksia! Tiedän kaupan ja olisin käynyt siellä lukuisia kertoja, koska tykkään kissa-ja koirakankaista, mutta se on jostain syystä aina silloin kiinni kun itse olisin oven takana. Toivottavasti löydät pian kangastarjontaa jostain!

    VastaaPoista