tiistai 26. maaliskuuta 2013

Matka lähestyy

Hohhoijjaa. Pitäis lähteä kohtapuoleen matkalle. Oma pakkaaminen on jo infernaalinen projekti, mutta pakkaaminen sekä itselle, että pikkusolulle on jo räjäyttänyt sekä kämpän, että aivosolun. Aivosolu on nyt siis täysin kooma-asennossa, ja tavarat on edelleen pakkaamatta. Kuten jo aikaisemmin kerroin, pikkusolu ei syö purkkiruokaa. Tässä on nyt sitten vähän mietintää, että mitä otetaan mukaan ja mitä ei. Tällä hetkellä ollaan päädytty siihen, että otetaan matkapäivälle molemmat ruuat mukaan. Ei tarvii sit matkan aikana ressata kuin omista safkoista. Puurohiutaleita otetaan mukaan 2 annosta joka päivä, mikä annospusseihin pakattuna oli kokonainen paketti pikakaurahiutaleita.

Hain eilen kaupasta sitä marja/hedelmäpilttiä, siis sitä yhtä ainoaa, jota pikkusolu suostuu jugurtin kanssa välipalana syömään. Ei ollu! No, eipä tietenkään. Sitäkin piti sitte hakea ympäri kylää. Eilen ja tänään on pyykkikoneessa pyörinyt kaikkea mahdollista pehmoleluista alkaen ja tänään pikkusolu on huutanut koko päivän ja repiny kuivamassa olevia vaatteita alas telineeltä. Oikein kunnon maanvaivapäivä. Niin joo, ja ne omenapuutkin pitäs leikellä. Missähän välissä sinne ehtii kiivetä. Aina tähän aikaan vuodessa kiroan niitä isoja puita. Voi olla, että jää ainakin osa leikkaamatta.

Monetko vaatteet muksulla pitää olla mukana? Joka päivälle yhdet? Enemmän? Matka on pyhiä täynnä, joten aina ei pääse kauppaan. Monetko yövaatteet? Aina sattuu vahinkoja. Tarvii varmaan ottaa pesuaineetta vähän mukaan, niin pääsee edes nyrkkipyykille ilman että tarvii hakee kaupasta koko paketillista pesuainetta. Lisäksi mukaan pitää pakata ulkovaatteet toppahaalarista kesävermeisiin, koska sillon kun sielä on kylmä ja sateinen niin sielä on tosi kylmä. Ite oltiin yhtenä vuonna toppatakeissa pipot päässä, vaikka oltiin myöhempään aikaan vuodesta liikkeellä.

Tässä saattaa tulla vähän blogihiljaisuuttakin, kun en tiedä miten matkalla on yhteyttä ja jaksaako millään mobiililaitteella kirjotella. Ei taida kameran kuvansiirtokaan sellaiseen onnistua. Hyvää pääsiäistä kaikille, jos en ennen sitä tänne enää törmää. Väsymyksellä matkasta kaiketi selviää...

1 kommentti:

  1. Hyvvää pääsiäistä ja viälä parempaa reissua! Tilaan sit kuvareportaasin matkan jälkeen. :-)

    VastaaPoista