maanantai 4. maaliskuuta 2013

Nappikortteja osa 2

Luovuusblokki jatkuu edelleen. Tai ainakin muuten kuin nappien osalta. Tänään palasin nappilaarille, kun en muutakaan keksinyt. Nappikortti-idean jatkojalostusta... Eilen sain taas suuni auki oikeassa seurassa. Kohta saattaa nappikokoelma laajentua moninkertaiseksi. Mr. solun äidin äiti pohti, josko heittäisi nappikokoelmansa pois. Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi antamaan kokoelmalle uuden kodin. Kaupassakin katson nyt paidoista ekana, että onko kivoja nappeja... En siis ole pitkään aikaan mitään ostanut, mutta tänäänkin pyörähdin katsomassa bussia odotellessa. Kaikkia kivoja kirkkaanvärisiä nappeja ja paitoja niissä kiinni...

Pari uutta sommitelmaa sain aikaiseksi.


Tässä täydennystä postaukseen lähikuvin. Osa lehdistä on tehty linnunsilmäpistoin.


Kukan lehdissä ristikkopistoa (en tiedä mikä sen oikea nimi on).


Näitä kortteja voi ihan hyvin tehdä myös ompelematta nappeja tai koristeita. Riittävästi liimaa nappeihin, että pysyy ja tussilla koristelut. Sitten voi lisätä vaikka glitteriä jne. Minä tykkään yksinkertaisesta, joten suurta määrää krumeluureja näissä ei ole. Mieleen on näiden jälkeen pulpahtanut: mustikoita sinisistä napeista, pääsiäistipuja isoista keltaisista napeista, pajunkissoja valkoisista napeista, kukkaköynnös minkä vaan värisistä napeista, törmäsin jossain joulupalloihin ja talviseen kuuseen... Josko napeilla luovuusblokki häipyisi. 

3 kommenttia:

  1. Hyvä ko sait anoppis napit. Napit on uutena ihan järkyttävän kalliita. Hauskoja kortteja.

    VastaaPoista
  2. Joo, napit on kyllä kalliita. Leikkaan aina talteen jos tuhoan jonkun napillisen vaatteen. Nyt on kyllä napituksetkin jääneet, kun ollaan tosi kivasti oksutaudissa.

    VastaaPoista
  3. Voi kurja, toivottavasti parannutte pian. Oksennustaudissa on kyl ihan karmeeta olla.

    VastaaPoista