sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pienet sukat ja vähän muutakin

Ei se neulominen vielä riittänykkään. Eksyin tässä eräänä iltana Kardemumman taloon. Blogia läpi selatessani törmäsin pienten sukkien ohjeeseen. Sitten löysin areenasta Midsomerin murhien uudet jaksot ja siinäpä oli sitten pienen sukan mittainen ohjelma.

Katsoin Kardemumman ohjeesta vain sukkien pitsiosan. Muuten sovitin sukat oman mallini mukaan. Olette ehkä jo huomanneet, kuinka vaikeaa minun on seurata ohjetta aivan justiinsa... Muutenkin ohjetta piti vähän soveltaa, koska lankana oli 7-veljestä, joka oli ilmeisesti ohjeen lankaa paksumpaa. Sitä samaa mistä tein jo ne isommat sukat. Kuvio taas näkyy tosi huonosti... Kuvailen näitä töitäni aina illalla, kun pikkusolu on nukkumassa. Ei riitä aurinkoa niin pitkään... Jatkoin 2o 2n joustinneuletta sukkien päällä koko terän matkan. Sukat on joustavat mutta istuvat napakasti. Nämä menee jollekin pikkuihmiselle varastoon. Melko unisex mallia. Kuvassa vielä jämäkerä, joka jäi jäljelle kahden sukkaparin jälkeen.


Eilen käytiin eräiden kaksospoikien 1 v. synttäreillä. Tein pikkusolulle autossaistumista varten uuden pipon. Matkaa kekkereihin kertyi jonkin verran, ja autossa alkaa olla kuuma täydessä toppavarustuksessa. Siinä ja siinä onko tämä pipokin liian kuuma, kun on 2x trikoota. Tämä on tälläinen tosi perus, super pika, neliö trikoopipo, joita on joka niemessä ja notkelmassa myynnissä ja jokaisella lapsella ja aikuisella päässä. Ei sen väliä, ajaa asiansa ja kuosi on minusta aivan mahtava. 


Mattokin edistyy hitaasti mutta hitaasti. Kuvaa katsoessa alan todella toivoa, että olisin perinyt isäni äidin värisilmän. Mutta kun en vissiin ole niin näillä mennään mitä on. Harjotellaan... Koitan pitäytyä keväästä muistuttavissa väreissä. Eri vihreän ja keltaisen sävyjä. Katsotaan nyt miltä tämä sitten näyttää valmiina. Kyllä sille varmasti käyttöä löytyy, jos ei muualta niin pihalta. Matosta tulee nyt aika leveä. Loimi on kaiteessa metrin leveä, ja ajattelin, että valmis matto olisi noin 90 cm. Noh, valmis on 98 cm, eli ei kutistu juuri yhtään. Kai se silti meille sopii vaikka vähän suunnitelmaa leveämpi onkin. Tämä on oikein vanhaa kunnon räsymattoa. Eri värisiä kuteita on pieniä keriä ja niillä kudon sitten sen minkä ne riittävät. Jotain raidanpoikasta on tulossa, mutta en voi olla varma miten kaikkia värejä riittää. Haittaa vähän suunnittelua, mutta toisaalta mitä sitä niin kovasti suunnitella, kutoo vaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti