sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Nappeja ja kevättä

Sain tänään kasan nappeja. Ei olleet niin värikkäitä kuin olin toivonut, mutta kuitenkin laajennusta omaan settiin. Mukana oli aika monta settiä isompia, neuleisiin sopivia nappeja. Ne otin erilleen. Niitä saatetaan tunnetusti tarvita aina silloin tällöin. Pienemmät napit yhdistin omaan kokoelmaani ja jaottelin väreittäin. Sisäinen järjestysmies hykertelee kun pääsee nappeja järjestelemään.

Tässä keko komea.


Ja tässä keko komea hajaantuneena pilttipurkkeihin. Vihdoinkin löysin niille jotain sopivaa tekemistä. Alkoi kaapissa olla jo aika kasa, mutta tähän käyvät vallan mainiosti. Näkee helposti läpi minkä värisiä nappeja purkeissa on. Lisäksi kaikki napit pysyvät siististi omiensa seurassa. Valkoisetkin jaottelin pariin kolmeen eri sävyyn. Ois niitä ollu enemmänkin... Nyt vaan sommittelemaan uusia kortteja.


Tässä taas yksi kevään merkki. Räystäästä roikkuva jääkalikka. Voi miten sininen taivaskin. Nyt on ollut kyllä hienoja päiviä, vaikka onkin ollut vähän kylmä.


Tässä vielä koko komeus alaviistosta katsottuna. Vähän niinkuin etusormi sojottaisi kohti maata. Sulata aurinko sulata kaikki lumet pian pois!

2 kommenttia:

  1. Nappeja on niin kivvaa penkoo ja järjestellä! Mut ainaki mulla tullee aina kädet kamalan likasiks niistä ja joka kerta se on yllätys, en mää orota nappien olevan likasia. Vai onks mulla vaan jottain töhkynappeja?

    VastaaPoista
  2. En oo ite törmännyt tohon ongelmaan, mutta mun nappikokoelma on toistaiseksi vielä aika vaatimaton. Voisin kuvitella, että jos on isossa astiassa paljon nappeja ja niitä penkoo, että ne ehkä hieroutuu toisiinsa ja siitä tulis nappipölyä. Muutenkin tietty pölyä varmaan kerääntyy jonkun verran aarreaittaan...

    VastaaPoista