lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kirpparilla

Kävin tänään kattomassa sen MLL kirpparin. Olin heti kärppänä paikalla pari minuuttia yli 10. Tuli todistettua, mä en osaa olla kirpparilla. Olo oli kuin kala kuivalla maalla. Väenpaljous ahdisti ja samoin pöytien tonkiminen. Ehkä osittain syynä oli se, että en oikein nyt tarvinnu mitään pikkusolulle. En siis jaksanu penkoa. Haalareita kattelin vähän, mutta näytti siltä, että kaikki välikausihaalarit lennähti ovesta ulos jo tasan kymmeneltä.

Mun mielestä sielä oli kallista. Reiman käytetyistä toppahaalareista pyydettiin säännönmukasesti 25 e. Ei niistä tarvii uutena paljon sen enempää maksaa alennus/poistomyynnissä. En uskaltanu ostaa ens talvekskaan mitään toppaa, kun yhet reiman haalarit on odottamassa. En tiedä mahtuuko ne mut tälle talvelle ne oli liian isot. Toivon, että mahtuvat, reimat on aika reilut. Yhtä kestovaippataskua kattelin, vaikutti vanhalta äitiyspakkauksen taskulta. Siitä pyydettiin 3 e niin totesin, että teen ite. Sitä kokoa kun sattuu olemaan vaikka kuinka paljon jo kotonakin niin ei ehkä ees tarvii tehdä.

Tosi paljon oli myös pikkusolulle väärän kokoista vaatetta. Ihan pikkuvaatteita ja 100 cm ja vähän yli oli tosi paljon. Just niitä haalareitakin. En viitti ostaa sit taas niin isojakaan, että joutuu marinoimaan niitä kaapissa pari vuotta. Pikkuautoja meillä ei tarvita, enkä sit jaksanu sukellella väenpaljoudessa pöytien alle kattomaan muitakaan leluja. Kun tulin kotiin niin kävi ilmi, että päivän paras lelu on ketsuppipullo. Suuri sijoitus tulevaisuuteen...

Aion kyllä mennä vastakin harjottelemaan kirpparilla käyntiä. Pitäis joskus käydä ihan kattomassa paikalliset kirpparit noin ihan jo yleissivistyksenkin vuoks. Mietin kyllä kotimatkalla, että ehkä mieluummin pyöritän jotain sukulais-kaveri systeemiä. Myyjänäkin oli yks perhetuvan tuttu... Ois me sen kanssa voitu muutenkin tehdä bisnestä, ei ois tarvinnu maksaa sen sitä pöytävuokraakaan. Toki kirpparilla se pääsee varmemmin eroon kaikesta ylimääräsestä, mä oon valikoiva. Alelaarit ja itse tekeminen pitää vaatevarastonkin sopivan pienenä...

1 kommentti:

  1. Mää aina vilkasen pöytää ja jos nään kalliita vaatteita ni jatkan matkaa. Kangasalla ihmiset oli viimeks hinnotellu ihan kivasti, vaatteet oli yleens euron luokkaa. Paras ostos tais olla euron unipussi, oli ihan uurenveronen.

    Jos jottain tiättyä tarttet pikkusolulle, niinku vaikka sen välikausihaalarin, ni Kangasalla on se Puotikuu. Jos tänne päin eksyt ni ehdottomasti kannattaa käyrä siälä. :-)

    VastaaPoista