torstai 25. huhtikuuta 2013

Pingviinejä talvitouhuissa

Tänään se kusti vihdoin polki kirjeen laatikkoon. Sampsukan alesta tilaamani pingviinitrikoo tuli! Vihdoin! Joo, onhan tää tosi talvista, kun lumihiutaleitakin lentelee, mutta en voinut vastustaa.


Nää kaks kaveria on mun suosikit. Yläkuvassa on omista varastoista löytynyttä oranssia resoria, jota ajattelin käyttää tän parina. Lisäksi kävin paikallisesta kangaskaupasta hakemassa oranssin vetskarin. Se on tietty vähän vaaleampaa sävyä kun resori, mutta pikkutekijän ei parane olla turhan tarkka. Kohta resoreita on kotonakin sataa eri sävyä... Hyvä siitä tulee. Valitettavasti joudun palaamaan itse tekeleeseen tuonnempana. Ainakaan ensimmäinen tuotos ei tule pikkusolulle, ja siksi en voi sitä vielä blogissa julkaista. Varmuuden vuoksi...


Hyvä, että kävin sielä kangaskaupassa. Oon noin vuoden kyselly näitä helmilankoja. Ei niitä edelleenkään ollu maahantuojalta saatu, vaan jostain toisesta liikkeestä sumplittu. Onneks, nää tulee siihen mun ikuisuus pöytäliinaprojektiin. Näin jälkikäteen ajatellen en varmaan ois tarvinnu sinistä kun yhden kerän, mutta jää sit varastoon tai käyn vaihtamassa toiseen väriin. Paikallisessa kangaskaupassa on hyvä palvelu, kun sielä saa näitä keriä vaihtaa vielä aikojenkin päästä. 


Taidan mennä laittamaan kolmannen koneellisen pyykkiä pyörimään tälle päivälle, että saan aamuksi pestyä ja kuivattua tuon pingviinikankaan. Aamulla pikkusolu menee taas harjottelemaan hoidossa oloa. Tällä kertaa kokeillaan, josko menisi lähemmäs se 3 h, mikä on maksimiaika. Laitan mukaan eväät ja kaikki... Sinä aikana minä sitten saisin rauhassa surautella. Toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti