keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sekalaista

Nyt on vähän ajatuksen virtaa menossa ja tulossa. Maistoin simaa. Hyvää on, nam nam. Säästyy viimiset marjamehut vähän myöhemmäksi. Tätä voidaan tissutella seuraava kuukausi. Tässä sitä ny o. Ihan iittalan kipostakin. Nyt oikeesti vähän sitä munkkia oisin vailla... Mites Maija se sun karppisima?


Kävin eilen elämäni ekoilla tuppereilla. Ihan kivaa oli, vaikka en mä niin kalliita purkkeja kyl osta. Maha oli ainakin kuusinkertainen lähtötilaan verrattuna, sen verran hyvät tarjoilut oli paikalla. Mä en ihan ymmärrä miks riisin keittoon mikrossa tai munakkaan tekoon mikrossa pitää olla omat astiat, joilla ei voi tehdä mitään muuta... Mut jos joku muu ymmärtää niin hyvä niin. En oo ajatellu tehdä riisiä mikrossa, ja munakasta en pysty syömään. 

Kattelin tänään taas millä hakusanoilla tänne blogiin löydetään. Parhaat tähän mennessä on ollu "pökäle pallo"  ja "aivosolut ei kohtaa". No ei todellakaan... Solu etsii kaveria edelleen. Tosi paljon haetaan mattojen sidontaohjeita ja kangaspuiden kokoomisohjeita. Taitaa suurin osa eksyä tänne juuri kangaspuiden perässä. Ikävä tuottaa pettymys kangaspuuhommien etsijöille, on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina se touhu. Toivottavasti täältä kuitenkin löytyy korvaavaa virikettä. 

Huomenna on retkipäivä. Katsotaan mitä retkestä tulee, ehkä illalla saatte raporttia.

1 kommentti:

  1. Ostin tännään aineita mut voi olla että alan tekemään vasta ens viikolla. Hauskaa retkee. :-)

    VastaaPoista