sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kuva-arvoitus

Mitä tässä on tulossa? Vihjeenä: olen vähän ajoissa, mutta miksi tätäkin pitäisi muka nauttia vain yhtenä päivänä vuodessa. Vain munkit puuttuu, mutta niitä en oo ikinä tehny itte, enkä varmaan ala nytkään.
5 kommenttia:

 1. Jos on tarpeeks ajoisa, ni kerkee tekemään simmaa toisenki kerran. :-)
  Mulla onki tänä vuanna haastava vappu, tarttee kehittää karppiversio simasta.

  VastaaPoista
 2. Vai että sokeritonta simaa... kerro sit miten teit. Tai ehkä lähinnä että mitä teit...

  VastaaPoista
 3. Se käyminenhän ei tartte paljoo sokeria, jos heittäis ämpärilliseen vaikka desin fariinisokeria ja loput karppisokeria ja steviaa, ni kai siittä luulis jottain tulevan. Ehkä teen ensin piänen testierän, karppisokeri ko on aika kallista. Tiätty se nätti väri tullee fariinisokerista, niin että tullee kyl varmaan aika vaaleeta plutkua.

  VastaaPoista
 4. Se sokerin määrä varmaan riippuu siitäkin, että pistääkö korkin tiukkaan kiinni. Jos on tiukassa niin hiiva kuolee ehkä aikasemmin paineen takia. (en oo kyl ihan 100 varma tosta, voi olla, että kasvaa niin voimalla kun saa sokeria, että ei paljo paineet haittaa ennen kun on jo muutenkin ruoka loppu) Ehkä kannattaa laittaa sokeria hiivan ruuaksi ja sit makeuttaa koko setti jälkeenpäin? Siitä voi tulla aika mautonta jos on vaan vähän sitä fariinisokeria, mut laita sinne sekä sitruunan että appelsiinin mehua/viipaleita sekaan. Odotan innolla jo karppisiman raporttia, vaikken itse sellaista joisikaan:) Kokeileva keittiö on paras keittiö.

  VastaaPoista
 5. Se on muuten totta, että fariinisokeri on se mistä tullee makua. Ehkä sitä tartteeki laittaa enemmän. Täytyy alkaa suunnittelemaan. :-)

  VastaaPoista