torstai 3. tammikuuta 2013

Kestovaippapaketti, osa 2

Jokunen kuukausi sitten lainasin tutuille pienimmät kestovaippani. Nyt sain ne takaisin, tosi siististi olivat pitäneet. Viimeaikoina olen vähän karsinut pikkusolun vaippavarastoa, kun meillä nykyään pissat tulee pitkälti housuun (potalle siis yritetään sitkeästi) ja vaipat joutuis muuten odottamaan pesua tosi kauan. Lisäksi olen hamstrannut äitiyspakkauksen vaippoja kaikilta, jotka ovat niistä halunneet luopua. Pikkusolulle menee vielä se vihreä ihan hyvin, joten sain niillä muutaman pienemmän pois omasta käytöstä. Lisäksi valkoiset imse vimset ovat pikkusolulle jo pieniä, niin sain nekin laitettua eteenpäin.

Kakkospakettia meni siis lainaan, tällä kertaa varmaankin vähän pidemmäksi aikaa. Ainakin meillä tämän kokoiset vaipat on menneet jo lähemmäs 10 kk. Pari vimseä oli edellisessä paketissa jo mukana ja ne jäi vielä käyttöön. Yhteensä parikymmentä vaippaa taas. Osa myös pinkkejä vaikka pojille menivätkin :)


Tein mukaan myös pari toimivaksi todettua käännettävää ruokalappua,kun alkavat pojat lähennellä jo sitä ikää, että kohta menee soseita. Tällä kertaa kiertoon lähti rikkinäisten mustien farkkujen lahjetta ja kahta eri käytöstä poistettua kauluspaitaa. Laitoin kiinnityksen tarralla, ettei muiden tarvii tapella noiden halpisneppareiden kanssa... Minä oon niistä jo oppirahani maksanut, joten voin tapellakin. Tai siis vaihtaa uuteen niin kauan kun niitä riittää. Toivottavasti vaipat toimivat heillä yhtä hyvin kuin edellinen setti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti