tiistai 22. tammikuuta 2013

Projektipäivitys: pöytäliina

Kangaspuuprojektin ohessa oon taas innostunut edistämään toistakin erittäin pitkäaikaista projektia. Pöytäliinaa. Esittelin projektin joskus menneisyydessä ja taas pienen tauon jälkeen homma on edistynyt. Tämä on siis se vähän pikkusolun syntymän jälkeen aloitettu pöytäliinan kirjonta/merkkausprojekti, joka on jo kokonaisen vuoden nököttänyt olohuoneessa käden ulottuvilla.


Sinisen ja vihreän kirjonnan rinnalle on tullut violettia ja punaista. Kyllä se tästä vielä valmiiksi muuttuu piiiiitkän ajan kuluessa. Oon alkanu tekeen niin, että aina yhden kerän jälkeen vaihdan väriä. Liian yksitoikkoista merkata kolme kerää samaa väriä peräkkäin. Tulee väliin vähän eri pistojakin sitten. Jatkan uudella värillä siitä mihin vanha loppuu ja sitten joskus taas täydennän edellistä väriä. Rauhallista ja pitkäveteistä hommaa, suosittelen. En vaan oo löytänyt sopivaa radioasemaa taustalle. Tähän mennessä kaikki asemat saa jossain vaiheessa mut raivon partaalle soittamalla paskaa (pääasiassa kotimaista) musaa. Muhun ei vaan mikään suomalainen valitusvirsi pure yhtään. Pitäs varmaan käydä hakemassa vanhat CDt ja joku soitin tohon raikaamaan.

Nyt on jo niin takki tyhjä, että en jaksa kangaspuuprojektia tänään päivittää, mutta kuten ameriikan tv-ohjelmissa ikään, jätän pienen kiusauspalan tulevasta. Jatkossa luvassa mm. seikkailua vanhassa kanalassa, aarteiden metsästystä ja melan kokoinen pingotin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti