perjantai 4. tammikuuta 2013

Rakastuneet sammakot

Mun jämäkankaiden tuhoamisprojekti jatkuu. Edelleen ottobren ilmaiskaavoista netistä bongasin tälläsen elukan. Mulla ei ollu paljon pallokankaita silmiksi, mutta sydänkangasta sitäkin enemmän... Mr. solun mielestä nää oli tosi kivoja leluja. Se tykkäs erityisesti noista rakastuneista. Pikkusolu ei vielä oikein ymmärrä näiden päälle, mutta ompahan odottamassa. Ja on näitä ihan hauska ite heitellä...

Metamorfoosi. Sammakon esiastehan on tietysti nuijapää...


Alla on pari valmista yksilöä. Ne eivät makaa ruohikossa, vaan limenvihreän resorin päällä. VIHDOIN sain sitä. Tritex oy Tampere pelasti tämänkin päivän. Mesta on tesomalla ja sinne ei usein pääse, kun ei ole sinne mitään asiaa. Seilä myydään mm Nanson neuloksia, näytti olevan myös niitä trikoita mitä oon ostanu paikallisesta ja esitelly täälä, ja sitten vino pino resoreita. Tänään ei mukaan lähteny muuta kun ei ollu mallitilkkuja mukana. Mutta tuota vihreää olen himoinnut jo kauan!

Niin, niitä sammakoita. Jonkun verran töitä on näissäkin. Kävin ostamassa tukikangastakin, kun osa noista jämäkankaista (ehkä jopa suurin osa) on trikoota. Näitä oli ihan hassu tehdä, varsinkin siinä vaiheessa alkoi ihan ääneen naurattaa kun täytin näitä herneillä. Pehvasta herneitä sisään... ja sitten kun laiskana ompelin koneella aukot kiinni niin sieltähän niitä pyörähteli ulos... Toivottavasti nämä kestää eikä ole lattia täynnä sammakonkutua! 


Tästä tuli ehkä kivoin. Tää on joku pesukarhusammakko. Mr. solu sano sitä bad assiks kun sillä on toi keesikin. Toi raitakangas on vanhaa pyyhettä, josta tein pikkusolulle huppupyyhkeen. Pieni pala jäi yli ja se on nyt käytetty näihin. Osa reunapitsistä jäi myös vaille tarkoitusta niin iskin sen sitten "sammakon" selkään... 


Näiden takajalat oli mun mielestä liian työläitä niin ajattelin siirtyä kilpikonniin ja ehkä ameboihin. Ne on sit omia kaavojakin niin voi myydä niitä jos joku haluu. Näitä sammakoita kun ei saa ilmaiskaavojen takia myydä... Kuka sanoi, että hernepussien pitäis olla tylsiä suorakulmioita! Pari reunapitsiä kyllä ois vielä käytettävänä. Pitää ehkä koostaa joku hernepussilohikäärme tai dinosaurus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti