tiistai 1. tammikuuta 2013

"Lifestyle" elämäni

Tässä eräänä iltana internetin ihmeellisessä maailmassa käväisin sivulla, jossa oli linkki ja teksti "--klikkaamalla pääset lifestyle blogiini". En siinä hetkessä uhrannut lauseelle sen suuremmin ajatusta. Tänään kaivoin ompelukoneen taas joulutauolta (tuotoksista myöhemmin) ja siinä surautellessa oli taas aikaa ajatella. Sanayhdistelmä lifestyle ponnahti taas mieleeni.

Mitä tulee mieleen tuosta sanayhdistelmästä? Sisustuslehtien valkoisen ja ruskean sävyisiä mallikoteja. On sitä munkin elämässä valkoisen sävyjä. Lähinnä nyt sulamassa tuola ulkona. Ja ruskeaakin löytyy. Lähinnä sitä paskanruskeaa. Joka päivä monta kertaa potassa usein vielä liukuvärjättynä, ja vielä haiseekin. Meikäläisen elämän lifestylessa paska haisee ja banjot soi. No, ei oikeesti ees ne banjot, radio joskus.

Mitä muuta tulee mieleen? Kuntosalille näyttäytymään tulevat, meikit naamassa ja uusissa vermeissä hittijumppaan -tyypit. Itse en käy salilla. Tänään taas työnsin vaunuja vesisateessa, sohjossa liukkaalla tiellä, että pikkusolu saa päivän ulkoilut. Siivoan hiki pipossa lunta pihasta, kun sitä sataa taivaan täydeltä. Joskus hakkaan puita halki tai siirrän halkoja liiteriin. Minun lifestyle elämässäni on samat verkkarit joka päivä, eikä meikkiä ikinä.

No, vieläkö jotain? Kikkailuruokaa! Sellaista, missä on niin pienet annokset, että ruuan jälkeen on vielä nälkä. Sellaista, mitä syödään ja nautitaan monta tuntia. Inhoan ruuanlaittoa, ja tuotokset on sen mukaiset. Makaroonia ja jauhelihakastiketta liian usein, mutta kun ei muutakaan jaksa. Sitäpaitsi on turha haaveilla mistään pitkästä ruokailusta kun mukula vinkuu lattialla pissat housussa, että ota syliin. Meillä siis toimii valmista vartissa ja hotkaistu vielä nopeammin.

Sitten on telkkarissa kaiken maailman lifestyle ohjelmat jne. Ei oo paljon pikkusolun syntymän jälkeen telkkaria kattottu. Parempi niin.

Näitä siis pyöri päässä siinä ommellessa. En minä kovasti valita, älkää luulko. Pääasiassa olen ihan tyytyväinen omaan "lifestyle" elämääni. Mietin vaan, että onko se mun elämä vaan ihan laiffii ilman sitä tyylii... Ehkä mullakin pitäis olla joku banneri, "Tervetuloa lifestyle blogiini"?

1 kommentti:

  1. Paas ehrottomasti banneri, kyl tää ihan on lifestyle blogi. :-)
    Aika sammaa laifstailia ko mullaki, siks mulla on sulle tunnustus blogisa. Käy hakemasa jos haluat.

    VastaaPoista