torstai 24. syyskuuta 2015

Lempparit ja sit ei niin lempparit

Tilkunviilaaja esitteli blogissaan hiljattain lempparikankaansa ja sitten ne "mitä ihmettä ajattelin" tapaukset. Musta niitä oli hauska lukea joten pöllin idean omaan käyttööni. Tässä tulee siis meikäläisen kovaa vauhtia kasvavasta kangasvalikoimasta top 5 lempparit ja top 5 ei niin lempparit.

Tässä ekana lempparit. Ylärivin kukat ja ketut on olleet jo tilkkutyökäytössä. Kukkakangas parissakin työssä. Se on ehkä mun kaikkienaikojen suosikki. Kettukangaassa on hyvä värien kontrasti ja taustan harmaa on kivaa sävyä. Siihen oli helppo yhdistää mm. vihreää. Keskellä olevat siniset on ostettu kanttaustarkotukseen. Vasemmanpuoleista sinistä ostin ensin pienemmän palan ja se onkin jo päätynyt yhteen peittoon. Alimmaisena oleva vihreä on nyt vaan se mun Tula Pink löytö palalaarista.


Ja tässä sitten näitä whaaaaat tapauksia. Ylimmäinen mustavalkonen... periaatteessa hyvä idea, mutta tästä tulee vaan päänsärky. Keskirivin eläimet on sinänsä ihan kivat, mutta ehkä vähän vaikea yhdistää mihinkään. Lastenpeittoon ne sopii... Alarivin kukat on parista FQ bundlesta. En olis niitä ostanu, ellei olis ollu siinä mukana... En tiiä mihin käyttäsin, kun niitä on vaan nää kaks. Jos ois enemmän niin vois lähtee aikamatkalle johonkin menneisiin vuosikymmeniin. Kai ne vois johonkin taustaan tunkea.


Tässäpä nämä mun aarteet. Vahinkoja sattuu, mutta onneks myös niitä onnistumisiakin. Kangasvarastoa läpikäydessä pitäis kyllä varmaan vähän rajottaa. Mut ens viikon on vielä voimassa Eurokankaan ale kupongit. Ehkä sit.

2 kommenttia:

  1. Jos leikkaa tarpeeksi pieneksi, niin mikä vaan sopii periaatteessa mihin vaan. Ei niin hyvät elefantit sopii ainakin sen toisen kukkakankaan kanssa, ellei peräti molempien. Kiva kun avauduit tästä! Kiva jos sait minulta idean!

    VastaaPoista
  2. Täytyy varmaan alkaa silppuamaan. Heh, harvat ideat ne ihan mun omia on ;) Mutta onneks hyvät ideat voi käyttää uudestaan.

    VastaaPoista