maanantai 7. syyskuuta 2015

Tähtisikermän ensimmäinen tähti

Tässä on nyt välillä leikelty kangasta leikkurinterä punasena. Samoin on poljettu ompelukonetta. Sain tähtisikermäsarjan ensimmäisen tähden valmiiksi. Isoista palasista tehdessä kokonaiseen lastenpeittoon ei kauaa mene. Tästäkin tuli itseasiassa vähän turhan iso. Taidan leikata reunoista vähän kapeammaksi niin samalla korjaantuu mun mielestä liian neliömäinen malli vähän suorakulmasemmaksi.

Tässä on nyt kahta kangasta, joita en tiennyt saanko ikinä käytettyä mihinkään lahjotuspeittoon. Kirkas keltainen kukkakangas ja vaalea taustakangas. Tässä ne vaan kyllä toimii! Tästä tuli ihan tosi hyvän näkönen (vaikka ite sanonkin). Lahjotuskankailla kikkaillessa välillä on vähän vaikeeta, mutta joskus onnistuu näinkin.


Tähtisikermäsarjan peitot lahjoitan turvapaikanhakijoille punaisen ristin kautta. Täytyy miettiä josko tekisin näistä pieniä pakkauksia, joissa olis vähän vaatteita mukana. Ehkä pitää kysyä punaselta ristiltä miten haluavat. Joka tapauksessa toimitan näitä vähän myöhemmin, koska tämäkään ei ole vielä valmis. Eiköhän vaatetarvettakin ole myös loppuvuonna. Voisin vaikka pistää äitiyspakkauksen tavaraa kiertoon, kun niitä on tyhmä myydäkään eteenpäin...

1 kommentti: