sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Toinen tähti

Toinen tähti uuteen peittoprojektiin on syttynyt. Jouduin iltamyöhällä ottamaan kuvan salamalla. Ruudullinen kangas ei oikeasti ole ihan noin ruudullista, mutta valkoiset osat vähän ylivalottuivat liian kirkkaiksi. Tästä nyt kuitenkin saa idean ja näkee, että tämän kertainen tähti on poikamainen. Viikkasin sen pinoon odottamaan vanua, taustaa ja tikkausta. Ei saa päästää liian lyhyeksi tehtävälistaa... Tässä on vanhoja verhoja, paria vanhaa pussilakanaa, tyynyliinaa ja muutamaan lahjotettua tilkkukangasta.


Tehtävälista on sen verran edennyt parempaan suuntaan, että kolme tilkkupintaa vailla taustaa, vanua ja tikkausta on nyt enää vailla tikkausta. Luulin, että lahjotuspeittoihin on vanua enää yhteen pieneen, mutta pala olikin tosi iso ja yhtenäinen. Sain siitä vanut jo kahteen lahjotuspeittoon ja yhteen vauvanpeittoon vielä jäikin. Joskus näinkin päin! 

Maineeni tekstiilikierrättäjänä alkaa näköjään kiiriä... Sain tänään jumpassa pussillisen villapaitojen osia. Nimenomaan osia, ei ehjiä villapaitoja. Mulla on idea, mutta voi olla, että niitä on turhan vähän. Ne pääsivät kuitenkin hautumispussiin vielä odottelemaan. Mä kun jo luulin, että saisin näitä lahjotuskamoja kohta jo vähän pienempään kasaan... huoh. Harrastekonttia (tai paria) kohta tilaukseen.4 kommenttia:

 1. Tähti on yksi suosikkiblokeistani. Ne on jotenkin niin symppiksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ennen tähtiä tehnyt, mutta tykkään kyllä. Niitä on niin monta eri variaatioo, että aina löytää jotain hienoa!

   Poista
 2. Hyvä, aina toimiva tähti! Kiva väritys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, nyt on linjastolla vähän tällästä nopeasti valmista isoista paloista peruskamaa. Isommalla ajatuksella sitten jotain itselle myöhemmin.

   Poista