tiistai 8. syyskuuta 2015

Mä vaan ihan äkkiä teen - kenkäsuojat

Ostaa päräytin sähköpyörän viikonloppuna. Siitä joskus enemmän, kunhan saan vähän kilometrejä sillä alle. Eilen tuli huomattua, etää sähköpyörä todellakin madaltaa lähtökynnystä. Ei haitannu kaatosade yhtään. Paitsi että saappailla on huono ajaa ja muuten tarjolla olikin vaan tavalliset lenkkarit. Edellisessä sateesa pistin hedelmäpussit jalkaan, mutta niillä on liukas polkea. Kätevä emäntä otti sitten taas pikasesti ompelukoneen kauniiseen käteen. Värkkäsin itelleni coretexkengistä seuraavaks parhaan jutun, eli kenkäsuojat.

Talossa oli vielä pätkä muinaista sadeasukangasta, joten ei kun leikkelemään. Tää oli kyllä harvinainen projekti, koska menin ihan kahden prototyypin kautta. Tässä suoja ommeltuna. Tein kuminauhakujat molempiin päihin. Sauma tulee kyllä harmittavasti keskelle eteen.


Kukaan ei ookkaan näköjään putsannu meidän peiliä hetkeen... Ainakin nää on räväkämmät kun muovipussit.


Pohja on auki niin ei oo niin liukas. Varret ei ole kovin pitkät, mutta nilkat peittyy kuitenkin. Ekasta käytöstä viisastuneena vedän ens kerralla takaa koko pohjan esiin.


Joku on taas jättäny kengät keskelle eteisen lattiaa...


Kaatosadepyöräilyn ja puoelntoistatunnin sateessa seisoskelun jälkeen kotona tilanne ei ollut ollenkaan hassumpi. Tällä kastumisella ei tarvinnu vaihtaa sukkia. Saattaa olla että jeesusteippi päätyy vielä saumoihin. Saumateippiä kun mulla ei edelleenkään ole. Tai sit vois ommella vielä heijastimet etusauman peitteeks ja tilkitä ompelureiät vaikka liimalla tms...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti