maanantai 21. syyskuuta 2015

Yleisön pyynnöstä

Ulkokuvia pienestä kukkapeitosta. Nyt tuleekin sitten useampi kuva. Kävin taas vähän pidemmällä kuvaamassa. Harmittavasti kaikki ei onnistuneet, kun oli niin kirkasta, että kamerasta ei paikan päällä nähnyt kunnolla millainen tuli. Noh, näillä mennään!

Tää eka kuva on varjossa otettu, joten tikkaukset ei näy kunnolla. Värit kuitenkin aika hyvin.


Auringossa näkyy tikkauksetkin! Näistä kuvista opin, että sivuauringossa näyttää peitot parhaalta. Tulee sopivasti varjoa tikkauksista. Vrt. ekassa kuvassa koko peitto varjossa ja vikassa suoraa auringonpaisteessa. Kappas, kun taas opin uutta! Ja nyt haluan mennä uudestaan kuvaamaan kaikenlaisia peittoja...Olisko joku tällänen kuva tilkkulehtikelpoinen? (Aiheesta keskustelua esim. Tilkunviilaajan blogissa. Itsellänikin siis lusikka syvällä sopassa.)4 kommenttia:

 1. Tikkaukset näkyy tosiaan hyvin, ne on aivan upeat !

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Itsekin oon tosi tyytyväinen tähän tuotokseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, että laitoit ulkona otetut kuvat! Niissä näkyi värit hyvin - ja kivasti ne menevätkin tilkkupinnassa - ja toisissa kuvissa tikkaukset olivat tosi edukseen! Aina ei tietenkään pääse ihanteellisiin olosuhteisiin kuvaamaan töitään.

  Kuvat sopivat lehteen, jos niissä on tarpeeksi pikseleitä ja jos ne ovat tarkkoja! Tässä ne ainakin näyttivät teräviltä.

  VastaaPoista
 4. Joo, lähinnä mietin enemmän tuota tyylillistä kuin teknistä puolta. Ihmiset tietty inspiroituu eri asioista mutta josko näissä olis enemmän väriä, valoa ja "lavastusta".

  VastaaPoista