torstai 10. syyskuuta 2015

Tie parantumiseen?

Ensimmäinen askel parantumiseen lienee ongelman myöntäminen. No, mulla on ongelma. Käsityöaddiktio. Todistusaineistoa alla...

1. Hartiahuivi. Aloitin juuri.


2. Tilaustyö. Pitsiverhomuokkaus. Pari tuntia vyön alla. Pari tuntia ainakin vielä edessä.


3. Karapeitto. Palat leikattuna tilkkupintaan.


4. Jämäpalapeitto. Vasta aloitettu.


5. Virkattu matto. Piti tulla siskolle, mutta laitto lusikat jakoon, joten en tiedä mihin tulee. Riemun kirjava, ei nyt kovaa rutistusta vaille enää.
6. Lippunauhatilkkupinta valmiina. Odottaa vanua, taustaa ja tikkausta.
7. Tähtitilkkupinta valmiina. Odottaa vanua, taustaa ja tikkausta.
8. Liukuväritilkkupinta valmiina. Odottaa vanua, taustaa ja tikkausta.
9. Enkelitilkkutyö aloitettu. Paper piecing on työlästä ja tylsää. Odottaa inspiraatiota ja ehkä myös uutta suunnitelmaa.


10. Virkattu tunika. Into lopahti kun en saanut hihoja sopimaan. Hihoja ja reunavirkkauksia vailla.


11. Miesten sukat kolmella langalla. Ei. Enää, Ikinä. Toinen sukka valmiina ja toinen kiilakavennuksessa menossa. Yksi lanka saattaa loppua kesken (!).


12. Merkattava pöytäliina, ikuisuusprojekti. Neljäs vuosi kohta täynnä. Välillä ehtii tätäkin, mutta harvemmin kyllä.


13. Lahjotuspeittoja


14. Muutamat pikkusolulle valmiiks leikatut housut odottamassa ompelua.
15. Neulakintaat

Mä en usko, että tässä on edes kaikki... Ja tässä on vaan ne, jotka on alotettu. Ei mitään niistä, joita suunnittelen. Koitan tässä vähän ryhdistäytyä, josko saisin muutaman numeron tältä listalta pois piakkoin. Toivottavasti. Mua alkaa ahdistaa kun on näin paljon keskenerästä. Toki, oma syyhän se on. Siitä tietää, että lista on aika maksimipitunen, kun pitää joku työ ottaa huussiin mukaan. Pienikin hetki edistää! Nyt aletaan olla siinä pisteessä...8 kommenttia:

 1. No hei, ehkä näiden voi sanoa olevan kesken, mutta oikeastihan ne ovat TEKEILLÄ (in progress)! Paljon pidemmällä kuin savolainen projekti, joka on aloittamista vailla valmis. Ihan mahtavaahan tällainen on. Ja jos vertaat vielä valmistuneiden määrää näihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin mä osaan tehdä näitä :) Ja kyllä ne useimmat joskus valmiikskin asti ehtii. Välillä vaan ahdistaa tämä turhan pitkä keskenerästen lista ja sitten pitää raivolla sitä vähän karsia. Jotkut projektit vaan sitten on niitä kymmenen vuoden rutistuksia...

   Poista
 2. Vähän hymyilytti ajatus, huussissa ja merkkailee liinaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee hee. Huussissa on kyllä yleensä mukana jotain pienempää, jos niin tiukassa paikassa ollaan, että sielä pitää tehdä. Neulonta tai virkkaus on sopivia. Ne voi jättää keskenkin helposti sitten kun pitää lähteä muualle...

   Poista
 3. Tuo kuulostaa oikein tutulta. Älä huolestu, ihan normaalia :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin normaalia, ainakin täällä päin :-) Pelkkiä neulomuksia on varmasti kesken jo 20 ja siihen kirjonta ja ompelu vielä päälle. En taida uskaltaa edes laskea.

  VastaaPoista
 5. Hyvin normaalia, ainakin täällä päin :-) Pelkkiä neulomuksia on varmasti kesken jo 20 ja siihen kirjonta ja ompelu vielä päälle. En taida uskaltaa edes laskea.

  VastaaPoista